stephenbrooks.orgForumMuon1Bug ReportsError message when sending results
Username: Password:
Search site:
Subscribe to thread via RSS
slayre
2004-05-26 21:09:01
Stephen,

I keep getting an error when the client tries to send the results.  The screen reads as follows:

Attempting to send results...
Reparsing results...
[Warning] Record rejected due to bad checksum: was <804BB577C32BEDF5D487BB67>
Continue <Y/N/These/All>?

Sometimes the client will silently quit and sometimes it will just sit there waiting for me to tell it what to do.
I'm not exactly sure what to do.

Also, I'm missing some results from the previous version.  Here is a link to my stats on a 3rd party site.
http://12.3.177.174:6969/dpad/individual_stats_history.php?UserId=slayre&t=AllTime

Thanks,
Garrett
kitsura
2004-05-27 03:52:38
I suspect its because you were trying to submit non v4.41 results with the v4.41 client.  Trying using a compatible client to submit the results.
slayre
2004-05-27 06:29:24
Hehe, yep that was the problem.
Thanks
kitsura
2004-05-28 00:06:22
No problem.
Stephen Brooks
2004-05-28 01:08:57
quote:
Originally posted by slayre:
Also, I'm missing some results from the previous version.  Here is a link to my stats on a 3rd party site.
http://12.3.177.174:6969/dpad/individual_stats_history.php?UserId=slayre&t=AllTime
For some reason when I go to that page I just see positive scores, though it appears to only want to show two weeks at the end of March to the start of April.
: contact : - - -
E-mail: sbstrudel characterstephenbrooks.org
Yahoo: scrutney_mallard
Jabber: stephenbrooksstrudel characterjabber.org
Twitter: stephenjbrooks

Site has had 15782487 accesses.