stephenbrooks.orgForumMuon1GeneralCurrent Status of Results
Username: Password:
Search site:
Subscribe to thread via RSS
Jerry Landry II
2002-07-08 19:47:56
Where did all my results go?  I was up to #15 in rank yesterday, now all my results are gone and the page shows 0 results returned.
Please advise...
kruemi [Swissteam.NET]
2002-07-09 06:33:53
There seems to be a problem with the automatic update.
Since a Week my 4.1x-Results are reset to 0!  And my "best result" is 0 too!
Before this I had about 170 results and since then i made some mor and sent them in.  But they never appeared on the page .-(

It's good to know that i'm not the only one with this problem!

bye

kruemi

--
Don't read this.  And neither this!
Stephen Brooks
2002-07-09 06:36:11
I've just sorted out some of the stats.  In the week or so I was away a few _really_ strange files got uploaded there, including one that had pages of öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
inserted seemingly randomly between otherwise-intact results!  I've removed those manually now, and with the next results-upload your stats (Jerry Landry II and Kruemi) should also be restored - I removed some repeats that were causing them not to upload.


"As every 11-year-old kid knows, if you concentrate enough Van-der-Graff generators and expensive special effects in one place, you create a spiral space-time whirly thing, AND an interesting plotline"
kruemi [Swissteam.NET]
2002-07-09 07:43:17
Hey, thanx a lot!
The Results are back now!  Cool!

Where there broken results in my files... i think i'll check them next time before sendig...

bye

kruemi

--
Don't read this.  And neither this!
Jerry Landry II
2002-07-09 08:04:36
Thanks.  I feel better now....
It's the little things in life that make it worth living....
Orbi-tel
2002-07-10 14:34:00
That sounds like a corruption that Windows sometimes makes when you get cross-linked or bad files - perhaps after a system crash - and the startup check tries to fix (sometimes badly).
kruemi [Swissteam.NET]
2002-07-10 23:19:54
Hm.  My box didn't crash in the last monthes!  Not once!
It's running weeks and weeks as workstation, but it's stable as you can wish!  Only exeption is, when i use the internet-explorer!  Than, the machine sometimes crashes, but I used to use Netscape 4.7 (and IE only when necessairy) and since there was rc1 of Mozilla 1.0 i never more used IE.  Allway Mozilla!

I love Mozilla!  It's great!  Stable, fast, nice, and tapped-browsing and all the other features are great!
Thanx tu uabar i can even fake the Browser-String .-)

bye

kruemi

--
Don't read this.  And neither this!
: contact : - - -
E-mail: sbstrudel characterstephenbrooks.orgTwitter: stephenjbrooksMastodon: strudel charactersjbstrudel charactermstdn.io RSS feed

Site has had 21741346 accesses.