stephenbrooks.orgForumMuon1Q&AUpdating Muon Program
Username: Password:
Search site:
Subscribe to thread via RSS
Bill[Romulus2]
2003-04-20 06:49:03
I deleted v4.31a, created a new folder and fired up v4.31b using my old user.txt, results.dat and config.txt.  When I send in results it's telling me I'm using v4.3 and I should upgrade to 4.31b?  How do I fix this?

Also, is the Solaris port usable for 4.31b?
[DPC]Stephan202
2003-04-20 07:32:05
Don't pay attention to that manualsend notice.  It's false.

Don't know anything about solaris.

---
Dutch Power Cow.
MOOH!
Stephen Brooks
2003-04-20 14:14:26
quote:
Originally posted by Bill[Romulus2]:
When I send in results it's telling me I'm using v4.3 and I should upgrade to 4.31b?  How do I fix this?


You're using manualsend.exe aren't you?  (I mean as opposed to having muon1 send automatically).  I forgot to update that one's idea of what version number it is.  This might also explain why some people have found their v4.31b results have been being reported as v4.3 at this end.  I can fix the manualsend and get the results processor to read the real version number from the results here.  That should be dealt with in a couple of days (I'm meant to be on holiday right now).

Today's weather in %region is Sunny/(null), max.  temperature -99999°C
Bill[Romulus2]
2003-04-21 06:13:24
Yes, I'm using the manualsend program.  Thank you for the info.
: contact : - - -
E-mail: sbstrudel characterstephenbrooks.orgTwitter: stephenjbrooksMastodon: strudel charactersjbstrudel charactermstdn.io

Site has had 17979941 accesses.